Käyttäjien hallinta
Yrityksen ylläpitäjät voivat hallita käyttäjien käyttöoikeuksia suoraan Käyttäjät-osiosta.
Pääset Käyttäjät-osioon seuraavaa polkua pitkin:
Asetukset → Yrityksen asetukset → Käyttäjät-välilehti
Käyttäjien hakeminen
Käytä hakutoimintoa löytääksesi nopeasti organisaatiosi käyttäjiä.
Uusien käyttäjien kutsuminen
Uusia käyttäjiä voidaan kutsua suoraan Käyttäjät-sivulta:
- Napsauta Kutsu uusi käyttäjä -painiketta.
- Syötä käyttäjän tai käyttäjien sähköpostiosoite/-osoitteet.
- Napsauta Kutsu käyttäjiä -painiketta.

Kutsutut käyttäjät saavat sähköpostiinsa ohjeet alustan käyttöön.
Käyttäjien aktivointi tai käytöstä poistaminen
Käyttäjätilit voidaan aktivoida tai poistaa käytöstä tarpeen mukaan. Käyttäjän poistaminen käytöstä estää pääsyn alustalle poistamatta tiliä pysyvästi.
Tämä voidaan tehdä joko Käyttäjät-luettelosta (napsauttamalla kolmea pistettä ⋮) tai kyseisen käyttäjän profiilista (napsauttamalla Toiminnot-painiketta).

Käyttäjän uudelleenaktivointi tehdään samoilla vaiheilla.
Käyttäjätietojen vieminen
Yrityksen ylläpitäjät voivat ladata käyttäjätietoja raportointia ja hallinnollisia tarkoituksia varten.
Napsauta käyttäjämäärän vieressä olevaa Lataa kaikki -painiketta, jolloin kaikki tiedot sisältävä .csv-tiedosto ladataan tietokoneellesi.
Tästä voi olla hyötyä organisaation käyttäjien käyttöoikeuksien ja tilien tilan tarkistamisessa.